Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2020.02.20. 05:28 emmausz

Információk zűrzavara

Kiemelek egy témát, a hipertóniát. 
Az interneten olvasom. A hipertóniát rendezi a víz fogyasztása mindenféle levek helyett. A víz mind a szívnek, mind a vesének áldás, és így fejti ki tenzió-rendezési hatását.
A paleo-ketogén-diéta papjai esküsznek arra, hogy a ketózis helyreállítja a vérnyomásbeli zűröket. Tévednek.
A FB-on megjelent anyag szerint az orvoslás ellene mond a vízkúrának, mert a víz ingyen van, és nem fogynak a gyógyszerek, amelyek forgalmazása a világ egyik legnagyobb üzlete. Ugyanez a közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy az orvosok rendelkezésére álló gyógyszerarzenálból az orvosok felírnak valamit, s ha az kevés, akkor még valamit, és még valamit…, anélkül, hogy megtalálnák azt az okot, amely a vérnyomás rendellenességét előidézi.       
Nem foglalkoznak például a nyirokműködéssel, avagy annak a hiányával, pedig okozhat bajt.
Nem győzik számba venni az egyéni érzékenységeket a mellékhatásokra … és a mellékhatások összes kereszthatására.  
Egyes orvosok állítják, hogy vannak hivatalos gyógyszerelőállítók, amelyeknek a pirulái hatástalanok, mert nem tudnak igazán gyógyszert gyártani.
Mások szerint van, akinek esszenciális hipertóniája van, amely születése óta kódolva van benne, és az orvosok felírhatnak bármit, a magas vny. marad.
Megint mások szerint van olyan ember, aki a kanonizált 120-140-es érték mellett elalszik, mert szervezete csak magasabb érték mellett képes működni.
A természetgyógyászok, füves emberek a teákra esküsznek, amelyek tapasztalatuk szerint csökkentik a vérnyomást. Zárójel: A teák mellékhatásával alig foglalkozik valaki.  
Gyanítható, hogy az élelmiszeripar ránk zúdított vegyszerei veszélyeztetik az egészséges táplálkozás lehetőségét.
Vannak aztán a páciensek, akik vagy bemesélik maguknak a magas értéket (hipochonderek), vagy tényleg megélik a létbeszűkülést, ami azt jelenti, hogy Isten szép világából nem képesek már semmire koncentrálni, mert saját nyavalyájuk lehetetlenné teszi, hogy másra figyeljenek. Ekkor kell valahogyan beavatkozni.
Folyadékivással, salakanyagoktól való szabadulással, imával, nyugtatóval (lehet frontváltás is a kiváltó ok), pihenéssel, lábak felpolcozásával, s ha mindez kevés, orvosi segítség kérésével.
Tapasztalatból beszélek. Korosztályomban már egyre sűrűbb a keringési zűr.  
Ha lehet, érezzétek jól magatokat!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr9515482592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása