Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2012.01.27. 15:05 emmausz

Mica és Mickey

Mica fiút hallgatom. Tegnap és ma is telefoninterjút kértek tőle a Mária Rádió Napindító c. műsor gazdái. Hűségesen felelgetett a neki feltett kérdésekre.
Néhány hete a Magyar Kurír közölte az Ökumenikus Ifjúsági Iroda és a Közös Pont munkájáról, terveiről szóló beszámolót, ebből szemezgetett az Új Ember egy ismertetésben. Amennyire emlékeim nem csalnak, a közeljövőben pedig a tévé hoz egy bejátszást a vele készült beszélgetésből.Örülök neki, hogy lassan-lassan közszereplővé lesz, s párhuzamosan sajnálom is, mert
senki nem tanul helyette franciául, melyből  vizsgáznia kell,
senki nem végzi el feladatait, melyek napi nyolc órában kötik le idejét, idegrendszerét, figyelmét.
Senki nem oldja meg helyette azokat az intézni valókat, melyek azóta merültek fel, mióta gyermekük született.
Senki nem válaszolja meg helyette azokat az e-maileket, melyekkel bombázzák barátai, ismerősei, kollégái stb.
Senki nem fúrja ki helyette a betonfalat, hogy a megfelelő átalakítások meglegyenek a baba hazaérkezéséig.
Persze még fiatal, és nyűhetetlen. Hála Istennek, tele ambícióval. Különben aligha győzné.
Az előkészületek csakugyan folynak itthon. Viszonylagos komfort várja legújabb unokánkat, Leventét. Talán a jövő hét elején érkeznek.
PS.:
Az ökumené nem csak közös sátorépítés c. MK-ban megjelent interjúnak komoly visszhangja lett az interneten. Ennek tudom be, hogy kétszer egymásután interjút kértek a rádióban Micától.
Azért mi, az idősebb korosztály se lógatjuk egyfolytában a lábunkat.
Ma elkezdtem az OTP-vel való kapcsolatunk lebontását. Elvásároltam a Multipont-kártyán lévő összeget, hétfőn kívánom megszüntetni korábbi szerződésünket.
Ma átigazolunk a DIGI-hez háromféle szolgáltatásukat igénybe véve.
Ma jó lett volna a háziorvosnak leadni kórházi zárójelentésemet, de pénteken változó a rendelési ideje, és sose tudom, hogy nála mi a páros és páratlan hét. Így azt se, hogy ma délelőtt vagy délután rendel-e.     
Ez is hétfőre marad.
A továbbiakban fel kell vennem a kapcsolatot a Távfűtőkkel és a Biztosítóval is a hogyan tovább ügyében. Küldenek-e csekket, vagy mi legyen?
Hát mostanában nem unatkozom.


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr645169582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása