Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2007.09.25. 10:50 emmausz

Milyen jó?

Milyen jó, hogy komfortossá lett életünk. Itt van pl. a jogosítványcsere. A huszonhárom év óta zsebemben gyűrődő jogosítványt, mely papírból volt, most lecseréltethetem (kötelezve is vagyok rá) plasztiklapra, mely igen viharálló, ennélfogva eléggé értetlenül nézek elé annak, hogy három év múlva mégis másikat kell csináltatnom. De ne szaladjunk ennyire előre.
Milyen jó, hogy rendszerbe vannak kapcsolva a számítógépek. Mindegy, hogy melyik kerület irodájába megyek, mindenütt kiállítják az új passzust.
Milyen jó, hogy minden postaládába bedobják a kerületi Kisokost. Az ideiből kiolvasom, hogy az ügyfélszolgálati iroda 8 és 16 óra között fogad naponta.
Milyen jó, hogy van tömegközlekedés, odautazom fél óra alatt.
Milyen meglepő, hogy ma mégsem fogadnak, mert kedden, csütörtökön csak előjegyzés alapján dolgoznak.
Milyen kár, hogy ezt elfelejtették közölni a Kis okossal.
Milyen jó, hogy a biztonsági őr kezembe nyomja a Budapest összes irodájának a címlistáját, az ügyfélfogadási időkkel. Hátha sürgős a csere. Visszafelé jövet olvasgatom: Ha elmennék két villamossal és egy busszal a másik irodába?
Milyen jó, hogy nem teszem. Ki tudja, miféle tábla tudatná velem, hogy igen, igen, de...
Inkább holnap visszamegyek, akkor közönséges halandók is próbálkozhatnak.    

Modern kor, modern ügyintézés a XXI. századi Magyarországon

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr195167653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása