Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2013.08.05. 12:18 emmausz

Nyakleves fagyival

Tegnapelőtt kaptam egy nyaklevest, tegnap kaptam egy nyaklevest, és ma is nyaklevest kapok. Annyi pulykanyakból készült leves, hogy ha nem viselkedem jól, holnap is nyaklevest fogok kapni. Ha jól viselkedek, és eredménnyel kínálom a megmaradt készletet feleségnek, akkor holnap már krumplinudlival szórakozhatok.  
Maradt még csirkemell is kukoricabizivel (rizibizinek mégse nevezhetem), meglocsolva egy kis mártással. Majd elfeledem, ha nem is fagyival, de jégkrémmel lephetem meg magamat az második fogás után. 
Dögséges a meleg. Csoda, hogy nem robbannak szét a hőmérők. Ha a déli fekvésű erkély fekete lemezasztalát letisztítanám a portól, egy perc alatt elkészülhetne rajta a tojásrántotta mindenféle főzőcskézés nélkül. 
Nem is dugom ki az orromat. Azzal szórakozom, hogy írás közben olykor ki, olykor bekapcsolom szobám fagyasztóját, a légkondit, és itt ülök jegyben-gyűrűben várva, hogy csütörtök legyen, a 40 fokos őrület vége.
A fiatalok most jelentkeztek, hogy megérkeztek a Balatonról. Várom, hogy délután átnézzenek. Előbb-utóbb Tücsi is megelégeli a munkát. Van esély a találkozásukra. 
Ha történik még valami érdemleges a nap folyamán, visszatérek rá. Az nem lehet, hogy a kedves olvasók ne kapjanak némi tájékoztatást, hogy mi is történik körülöttünk.
És az sem lehet, legalábbis úgy hírlik, hogy az FBI, CIA, esetleg az interpol és az orosz titkosszolgálat ne legyenek képben. Így hát marad Ferenc pápa módszere, aki nem foglalkozik a következményekkel, hanem bár diplomatikusan, mégis mindenkinek a tudomására hozza, hogy miről mit gondol.
Bírom őt. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr365445898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása