Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2013.12.12. 14:44 emmausz

Valahol Argentínában

Pál írja: ahol eluralkodik a bűn, ott túlárad a kegyelem. Tegnap a FB-on találkoztam egy furcsának ígérkező videoklippel. Arról szól, hogy valamiféle feminista társaság elhatározta, hogy az argentin San Juan(?) székesegyházat meggyalázza, ocsmányságokat fest rá, élteti az abortuszt, stb. Ezt megakadályozandó katolikus hívek élő falként, élő láncot alkotva többszörös gyűrűt vontak a katedrális köré, így nekik jutott ki a jóból. Miközben egymásba karolva, egymást támogatva és erősítve mondták a rózsafüzért, a megvadult tömeg szembespriccelte őket mindenféle festékes spraykkel, leköpdösték őket, ordítoztak velük, talán tettlegességre is sor került, előttük aktust szimbolizáló mozdulatokat végeztek, a nők egynémelyike meztelen felsőtesttel provokálta a békésen imádkozókat.
Mi tagadás, elfacsarodott a szívem.
Az abortusz körül folyik a küzdelem pró és kontra. Minek a hétmilliárd ember!? Talán nem kell mondanom, kik melyik párton állnak, s azt se, hogy én kiknek az oldalán állok.
Ritka éles kontrasztot mutattak a mozgóképek.
Egyfelől a békésen imádkozók, akik az okozott megaláztatásokat hallatlan lelki erővel tűrték el, másfelől az agresszivitást mutató féktelen és obszcén feminista támadók, akik szembetűnő módon egészen kivetkőztek emberi mivoltukból, méltóságukból.
Akinek kétségei támadna igazam felől, ajánlom, nézze meg a videót.
A békétlenségnek sokféle pimasz eszköze van, mégis az Úr győz: Mégis a szelídeké lesz a föld.
Addig pedig a jó és a rossz folyamatosan vívja harcát a világ végezetéig.
Írva van: együtt nő a konkoly a búzával.
A kettő elválasztása az aratás alkalmával lesz.         
Szegények!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr775687557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása