Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2006.06.14. 14:34 emmausz

m-elegem van

Ma az egyik leghosszabb olvasmányt hallgattam meg, ki tudja már hanyadszor. Olyan mint gyerekkorunk egyik meséje. A jó és igaz győz. Ebben az esetben Illés hívja ki Baál 450 papját egy baráti mérkőzésre. A vesztes - lehet tudni - az életével játszik. Azt bizonyítja be a győztes, hogy övé az igaz Isten. Jól tudjuk, Illés győz. Mégis figyelünk a részletekre. Illés cukkolja a baál-papokat: istenetek biztosan aludni tért, vagy talán a félreeső helyre, hogy nem hallja kiáltásotokat. Kiáltsatok hangosabban. Az az érdekes, hogy a gyermeteg lelkületű papok szót fogadnak neki, és csakugyan hangosabban kezdenek el kiáltozni. Mindhiába.

Ma fennkölt gondolataim elhagytak. Délutánra már elég zokni vagyok. Reggel két szkennelni való anyag várt rám, majd mielőtt kész lettem, öt korábbi könyv drótpostán való Amerikába rángatását kérte főszerk. Ezeket valahol fájlokban meg kellett találni valamelyik gépen, majd konvojba terelni őket s átemelni az óceán túlsó oldalára. De míg ezeket abajgattam, újabb 3 oldalas cikk született, ezek újra szkennelésre várnak, miközben öt könyv postára vitelre, s ezek közben tőlem öt-tíz méterre kitartóan verik szét légkalapáccsal a bejáratokat.

Most csupán annyira telik, hopgy idemásoljam Deske mai, pontos és rövid megállapítását, miszerint az ország rohamosan szegényedik, merthogy annyi lány jár az utcán kinőtt pólóban.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr795167268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása