Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2012.07.30. 21:31 emmausz

Blogolvasóknak való

Tudom, tartozom valamiféle beszámolóval, de olyannal, amely nem nyomja szét a blog  műfaj kereteit.
Jól vagyunk.
Hogy ez kevés? Kevés, de igaz.
Levente néhány sikeres kísérletet tett a napokban a hasra fordulásra. Angéla mosolygós. Tényleg Angelica. Flóra magabiztosan közlekedik, és mindhárman szeretik egymást. Mi is őket. Hat fiú kirándul, én meg Levente abszolút kisebbségben maradtunk, ám ha kinézek az udvarra, úgy vélem, jobb, hogy itthon maradtam. Megint hőség van.
Délben a kiránduló Ágoston elfáradt. Autós hazaszállítást kért és kapott. Erdőben bolyongtak apjával, és mobilon tartottuk a kapcsolatot, mígnem országútra leltek. A rájuk való várakozás közben megszabadítottam néhány jobb sorsra érdemes lelket a purgatóriumból, s elmondtam egy olvasót. Azután seperc alatt felszedtem őket. Útközben felfedeztek minket Kati és Robi is, akik elsöpörtek a kéglihez vezető út előtt. Csatlakoztak kocsinkhoz, felvezettem őket.
Délután strandoltunk.
Megunhatatlan.
Süthet a nap, fújhat a szél, szépséges a tó, szabad a strand, ingyenes a parkolás, megelégít az unokák jókedve, a szülők egymásra találása, gyermekként hancúrozása a tóban. Lángos és palacsinta minden mennyiségben. És sör.
És reggel lett majd este lett. A harmadik nap.
Egyelőre nincs senkinek semmi baja. Hála Istennek. Maradjon is így.
A készült fotókból Tücsi kedvére küldhet emailen a rokonságnak.
Ez legyen az ő gondja.
Az enyém a termelés.
Majd jövök.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr275169805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása