Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2018.08.10. 06:41 emmausz

Valakinek eszébe jutott

Valakinek eszébe jutott, hogy a taxikkal el kell torlaszolni a budapesti forgalmas utakat, meg kell bénítani a közlekedést a fővárosban, és így kikövetelni a benzinárak állami befolyástól független alakítását. (Sikerült)
Valakinek eszébe jutott, hogy a Hősök terét fel kell szórni vastagon homokkal, le kell zárni és Nagy vágta néven lóversenyt tartani a város forgalmas helyén.
Valakinek eszébe jutott, hogy futóversenyeket kell tartani a főváros közútjain, lezárva az autós forgalom elől a legforgalmasabb utakat.
Valakinek eszébe jutott, hogy az alsó rakpartot le kell zárni, és Red Bull repülős parádét kell ott tartani közlekedés helyett.
Valakinek eszébe jutott, hogy egy-egy hétvégén a Szabadság-hidat le kell zárni, és ott az érdeklődőknek bulit csapni elfoglalva a híd teljes szélességét és teljes hosszát.
Valakinek eszébe jutott, hogy parkolóórák felszerelésével nagy pénzt lehet kaszálni az autóval közlekedőktől, amiért azok valahol szeretnének megállni kocsijukkal.
Valakinek eszébe jutott, hogy az Óbudai-szigeten évente egy hetes fesztivált kell tartani óriási tömegeknek, óriási hangerővel az óriási haszon reményében, az óriási felháborodás ellenére.    
Nekem is eszembe jutott valami, de nem osztom meg.
Inkább általánosságban említem meg a régi igazságot, hogy a legőrültebb ötletekben van a legnagyobb pénz.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr6714172771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása