Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2019.02.23. 13:26 emmausz

Már majdnem minden jó

Ma nagyüzem van.
Talán nem is, inkább a megszokott szitu.
Négy számítógép üzemel egyidejűleg.
Ugye, az enyém, különben nem készülne el a poszt.
A fiunké, aki tán dolgozik rajta.
Tücsié, aki nem használja éppen, és egy laptop, amin az unokák mesét néznek.
Tegnap is azt tették, sok egyébre nem voltak alkalmasak, mert viselték az idei vírusos influenza minden tünetét. Jött belőlük mindenféle nyíláson az oda nem való matéria. Csak anyjuk tartotta magát. T.-t elég rendesen elkapta, az én és M. feje majdnem szétpattant, de nagyobb megrázkódtatások nélkül megúsztuk. Hőemelkedéssel bajlódott a társaság. No meg mindenféle ízületünk csikorgott, úgy éreztük magunkat, mint akiket megvertek.
Ráadásul fekete felhők hozták a kemény hidegfrontot, így aztán eggyel több okunk volt a fejfájásra.
Gyors lefolyásúnak bizonyult a baj, mert mára nemcsak a nap sütött ki, hanem mi is magunkhoz tértünk.
Mindnyájan megkönnyebbültünk.
Úgy is mondhatnám: tegnap reggel még bevásároltam, amit kellett, ma reggel meg már folytathattuk a vásárlást hétvégére, mert máris túlestünk a nehezén.

Most mondjam azt, hogy ma reggel eltörött a vécé-ülőke?
Most mondjam azt, hogy az üzletközpontban vett újhoz a szerelvényeket rosszul párosították, így nem lehet beszerelni?
Most mondjam azt, hogy vihetjük vissza … Vagy javítsam a régit?

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr5014644627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása