Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2020.10.06. 18:11 emmausz

Humorügyben

Pénteken osztálytalálkozó azoknak, akik elmennek osztálytalálkozni. A mi korunkban a covid-fertőzés folyományai meglehetősen komolyak. Ha elmegyek, és sokan összejövünk, s ha rosszul üt ki a dolog, találkozásunk a túlvilágon folytatódhat. Nem lenne észszerűbb a járvány lefutása után találkozni?
***
Van ilyen. A színiigazgató panaszkodik: Mikor fiatal voltam, volt mivel enni, de nem volt mit. Most volna mit ennem, de nincs mivel.
Saját változatom. Én megtanultam gitározni, de nem volt gitárom, a bárónak volt gitárja, de nem tudott gitározni. Sajnáltuk egymást.
***
Ma megvettem a FülesBagoly rejtvénylapot. Csak egy vicc kínálja magát közzétételre:
A férj hajót akar venni. A feleség hallani sem akar róla.  Vita vitát követ, majd a férj kompromisszumot ajánl a nejnek. Ha megvehetem a hajót, te adhatsz neki nevet.
Az asszony rááll.
A férfi megvette a hajót, s az asszony ráfestette a nevet.
Másnap a férj kimegy a kikötőbe, s látja a hajó új feliratát: ELADÓ.
Nálunk fordítva van. Én sokkal kevésbé vagyok vásárlós típus, mint a feleség.
***
Poénok - más forrásból. Néhányat idehozok, hogy legyen jobb kedve annak, aki olvassa őket.
Orvos: - Remélem, tudja, hogy az utolsó pillanatban jött? Beteg: - Olyan súlyos, doktor úr? Orvos: - Dehogy! Egy nap, és magától meggyógyult volna.

-  Nem vagyok teljesen biztos a diagnózisban - mondja az orvos a betegnek -, csak feltételezem a panaszainak okát. Valószínűleg az alkohol. - Semmi baj doktor úr, ez velem is gyakran előfordul. Majd visszajövök, ha már józan lesz.

Két egészségmániás beszélget.- Napi egy almával távol lehet tartani az orvost a háztól. - Ja, különösen, ha pontosan célzol.

 Párbeszéd az SZTK-ban: - Maga is a fülészetre vár? - Mit mondott? - Tessék?

Az elmegyógyintézet büfése kétségbeesve megy a főorvoshoz panaszkodni: - Főorvos úr, ezt már nem bírom tovább! Amióta beengedik az ápoltakat a büfébe, mindegyik megeszi a kávé után a csészét is. Bár az igaz, hogy a fülét meghagyják... Mire az orvos: - Hát ezek tényleg bolondok! Az egészben a füle a legfinomabb!

 ***
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha azt is tudod, hogy melyik felét.

Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC-ajtó melyik oldalán várakozol.

Olyan nincs, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki.
PS. Nem akarok vicclappá változni, de most ezek kapóra jöttek.
***
Zene. Legyen ma egy kínai különlegesség.
https://www.youtube.com/watch?v=I39IG0evN7A&list=PL4BA24407E6D72A07

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr716229876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása