Mickey webnaplója

Véleményem a valóságról, annak egy-egy kiragadott darabkájáról. Főleg irodalomszeretetem, vallásom, kedvelt zenéim, saját élettapasztalataim lenyomatai ezek a rövid írások, amelyeket naponként megfogalmazok. Tehát egyfajta napló, füves könyv, önéletírás, (családi) eseménytár, benyomásaim laza szövésű összegzése mindarról, ami körülvesz. Reményeim szerint fotóimmal tarkítva.

Friss topikok

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korri... (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közös... (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Utolsó kommentek

  • exbikfic: Mielőbbi gyógyulást kívánok! (2024.02.14. 22:27) Hamvazószerda
  • exbikfic: Gyors javulást és teljes gyógyulást kívánok! (2022.12.09. 23:35) Covid
  • esperanto: Az ablakon bestírol Azt hiszi a szeme fírol Nem fírol a szeme Bekrepált a spine ez így jobban rímel (2022.08.24. 11:10) Versek így meg úgy
  • Klára Enikő Ágnes Hegyi: Köszönöm, Miki, a megfelelő reakciót! Visszafogott, ember léptékű! Élatfogytiglan kell talán korrigálni az embereket és dolgokat - és magamat is persze. Minden jót! Klári (2022.04.06. 11:07) Ide figyelj...
  • exbikfic: Mick, idézgesd csak azokat az utcákat, neked (és remélem, másoknak is) való téma lesz most a közösben! :) (2022.02.21. 16:33) Járt utat járatlanért el ne hagyj!
  • Utolsó 20

2023.09.22. 11:27 emmausz

Furcsa reggel, furcsa délelőtt

A reggeli miseintenció M. testvérünkért szólt. valamennyire meglepett, mert még ugye… Mindegy elkezdődött a liturgia.  Hárman szoktunk egy padban ülni. Most is így volt ez. Egyik szélén M. (nő, 80), másik végén M (én két hetes) középen T. Alig kezdődött el a szertartás, M. (nem én) kezdett összeomlani. T. megtartotta, ketten meg visszatettük a padra. G. hozott neki vizet,. azt megitta, és továbbra is rosszul érezte magát. A hangja elment. Ekkor már hátulról tartották, hogy el ne dőljön, valaki mentőt hívott. Elég gyorsan érte jöttek. Kint megvizsgálták, s kórházba vitték.
Ezek után mi vásárolni mentünk. T.-t megviselte a történés.
Hazajőve kaptuk a hírt, hogy a szép kort megért Dávid Kata (100) elhunyt. (R. I. P.)
Mi van itt?
Mi van a levegőben?    
Kérem szépen, nekünk még élni kell, a hozzánk költöző Á. unoka most kezdte egyetemi éveit.
Mi még felugrunk, ha kell. De hogy meddig?
Legjobb, ha ideidézem a legerősebb gyógyító imának mondott szöveget Pietrelcinói Szent Piótól:
Mennyei Atyám! Köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy elküldted a Fiadat, a mi Urunk Jézus Krisztust a világra, hogy megmentsen és megszabadítson.
Bízom a te hatalmadban és kegyelmedben, amelyek fenntartanak és helyreállítanak.
Szerető Atyám, érints meg most gyógyító kezeddel, mert hiszem, hogy akaratod az, hogy jól legyek elmémben, testemben, lelkemben és szellememben. Takarj be Fiad, Urunk, Jézus Krisztus legdrágább vérével a fejem tetejétől a talpamig. Vess ki bármit, ami nem kellene, hogy bennem legyen.
Töröld ki az egészségtelen és kóros sejteket. Nyisd ki az elzáródott artériákat vagy vénákat, és építsd fel és pótold a sérült területeket. Távolíts el minden gyulladást és tisztíts meg minden fertőzéstől Jézus drága vérének erejével. Engedd meg, hogy gyógyító szereteted tüze átjárja az egész testemet, hogy meggyógyuljon és a beteg területeket teremtsd újjá, hogy a testem úgy működjön, ahogy Te létrehoztad.
Érintsd meg az elmémet és az érzelmeimet, még a szívem legmélyebb zugait is. Telítsd egész lényemet jelenléteddel, szereteteddel, örömöddel és békéddel, és vonj egyre közelebb magadhoz életem minden pillanatában.
Atyám, tölts be engem Szentlelkeddel, és hatalmazz fel arra, hogy a te munkáidat végezzem, hogy életem dicsőséget és tiszteletet hozzon Szent Nevednek. Ezt kérem az Úr Jézus Krisztus nevében. Ámen! 
Egy érdekes előadás:http://real-eod.mtak.hu/1030/1/12%20Borhidi%20Attila.pdf 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://emmausz.blog.hu/api/trackback/id/tr6218219615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása